YOZGAT / BOĞAZLIYAN - Boğazlıyan Şehit Lokman Darğın İmam Hatip Ortaokulu

May

Sosyal Bilgiler Öğretmenimiz ve Görsel Sanatlar Öğretmenimiz öğrencilerimize geleneksel el sanatlarımız (hat, çinicilik, Ebru, mozaik, bakırcılık, dokumacılık) hakkında seminer düzenledi, seminer sonrası sergimiz incelendi. Öğrencilerimiz sergi ile inceleyerek öğrenme fırsatı buldular. Emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ock

OKULUMUZ ÖĞRENCİLERİNE  VE VELİLERİMİZİN HAFTA İÇİ VE DERS DIŞI ZAMANLARDA DA ÇEŞİTLİK ETKİNLİKLERDE KULLANILMAK ÜZERE ÇOK AMAÇLI SALONUMUZ HİZMETİNE AÇILMIŞTIR. AMACIMIZ ÇEŞİTLİ ETKİNLİKLERDE VELİLERİMİZİ VE ÖĞRENCİLERİMİZİ BİR ARAYA GETİREREK ÇEŞİTLİ ETKİNLİKLER YAPMAKTIR. VELİLERİMİZİN ÖĞRENCİ BAŞARISINA KATKI SAGLAMAKTIR.

Ock

Okulumuz Fen Bilimleri Öğretmeni Mehmet Akif SOYTÜRK tarafından öğrencilerimize Obezite Farkındalık Semineri verilmiştir.

Ock

OKULUMUZ ÖĞRETMENLERİ TARAFINDAN ÖĞRENCİLERİMİZE YÖNELİK OLARAK DERSLERDE KULLANABİLECEKLERİ MATERYALLER ÜRETİLEREK EBA´ YA YÜKLENMİŞTİR.

Ock

OKULUMUZ ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLERİ TARAFINDAN ARALIK AYI İÇERİSNDE OKULUMUZ GİRİŞ KATINDA BİLİM DÜNYASINA ÇALIŞMALARI İLE YÖN VEREN MÜSLÜMAN - TÜRK DÜŞÜNÜRLERİNDEN İBN-İ SİNA, ULUĞ BEY, BİRUNİ, HAREZMİ VE ALİ KUŞÇU´ NUN YAŞAM HİKAYELERİNDEN VE GÖRSELLERİNDEN OLUŞAN MÜSLÜMAN - TÜRK MÜCİTLERİ KÖŞESİ OLUŞTURULDU.

Ock

Okulumuzda başlatılan ´´Ailemle Okuyorum Projesi´´kapsamında evde ailecek okurken paylaştığınız resimleri yayınlıyoruz. Yayınlanmasını istediğiniz fotoğrafları Sınıf Öğretmenleri aracılığı ile bizlere ulaştırabilirsiniz.

Projemizin amacı sadece öğrencilerimizin değil Velilerimizinde Okuma alışkanlığını geliştirmek ve velilerimizin çocuklarına iyi bir örnek olmasını sağlamaktır. Projenin okulumuzun eğitim başarısının artmasına önemli bir fonksiyon olacağını, velilerimizin ve öğrencilerimizin bu projeyi sahipleneceğini düşünüyoruz.