YOZGAT / BOĞAZLIYAN - Boğazlıyan Şehit Lokman Darğın İmam Hatip Ortaokulu

Mrt

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 109.Yıldönümü okulumuzda konferans salonunda düzenlenen programla kutlandı.  İstiklal Marşımızın okunmasıyla başlayan program günün anlam ve önemimi belirten konuşma ve Kur'an-ı Kerim tilaveti, Şiirler Ve dualar ile devam etti. Okulumuz Sosyal Bilgiler öğretmeni Erdoğan Sofuoğlu'nun duygu yüklü konuşmasının ardından orotoryo gösterisi yapıldı. Emeği geçen öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuz Konferans salonunda İstiklal Marşı'mızın kabulünün 103. yıldönümü nedeniyle program gerçekleştirdik. İstiklal Marşı'nın Kabülü ve Mehmet Akif Ersoy'u Ama programımız öğrencilerimiz tarafından  coşku ile kutlandı.

Programda emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Mrt

Ramazan etkinlikleri kapsamında davul ve maniler eşliğinde öğrencilerimize hurma hediyeleri ikram edildi.

Şbt

6.Sınıf öğrencilerimiz Sosyal Bilgiler dersi 5.ünite "Üretim,Dağıtım ve Tüketim" ünitesinde Türkiye'nin coğrafi özelliklerini dikkate alarak yatırım ve pazarlama projeleri tasarlayıp sergilediler. Öğrencilerimize ve öğretmenimiz Erdoğan Sofuoğlu'na bu güzel etkinlik için teşekkür ederiz.

Şbt

Okulumuz BilişimTeknolojileri Öğretmeni Fatma Betül Gemici tarafındaN " Güvenli internet kullanımı ve kişisel verilerin korunması" konulu seminer düzenlendi. Okul müdürümüz, müdür yardımcımız ve öğretmenlerimize konu ile ilgili sunum yapıldı.

Şbt

Salavat duası yarışmasında birinci olan sınıfımız # Kâinatı onun hürmetine yarattığı bir Zât’ı (sav)salâvat ile memnun edip Allah’ın rahmetine nail olmak, elbette her mü’minin en büyük gayesi olmalıdır.

Şbt

Boğazlıyan Şehit Lokman Darğın İmam Hatip Ortaokulu olarak 7.sınıflar Sosyal Bilgiler dersi 4.ünitemiz olan “Zaman İçinde Bilim” Türk islam bilim adamları ve insanlık medeniyetine yaptıkları bilimsel gelişmeleri canlandırdık. Okul müdürümüz, müdür yardımcımız ve öğretmenlerimizle sohbet ettik.

Şbt

6 Şubat asrın felaketinin yıldönümünde hayatlarını kaybeden vatandaşlarımız için 1 dakikalık saygı duruşunda bulunup Kur'an tilaveti ve dualarımız ile yâd ettik.

Rabbim necip milletimize bir daha böyle acılar yaşatmasın inşallah.

Ock

2023-2024 Eşitim-Öğretim Yılı 1.dönemini tamamladık, öğrencilerimiz karne heyecanı yaşadı. Tüm öğrencilerimize iyi tatiller dileriz.

Ock

Dönem sonu etkinlikleri kapsamında okulumuzda sportif faaliyetler yapıldı.

Ock

LGS hazırlıkları kapsamında öğrencilerimize bir haftalık kamp sürecinde seri deneme sınavlarını başlattık

Ock

Ey Allah'ım! Recep ve Şabanı bize mübarek kıl ve bizi Ramazana eriştir.”

Rahmet ikliminin başladığı, mübarek
        Üç Aylar'ın ülkemize, milletimize ve tüm İslam Alemine hayırlar getirmesini Cenab-ı Allah’tan niyaz ederiz...

Ara

Kitaplar kendinize ve başkalarına saygı duymayı öğretecek, yüreği ve aklı, dünya ve insanlık sevgisiyle dolduracaktır.  Boğazlıyan Şehit Lokman Darğın İmam Hatip Ortaokulu olarak kitap fuarını ziyaret ettik.

Ara

TUTUM YATIRIM VE TÜRK MALLARI HAFTASINI KUTLADIK.

Ara

Öğrenci koçluk sistemi dahilinde veli ziyaretlerimiz devam ediyo.